Macedonian  Albanian              Instagram  Facebook  Directions

РЕФЕРЕНТА ЛИСТА

 • Станбен комплекс „Св. Јован“ - Злокуќани 

проектирање на хортикултурно уредување, изведба и надзор.

 • Панорама Резиденс - Скопје, Македонија

проектирање на хортикултурно уредување, изведба, надзор и инсталирање на системи за наводнување.

 • Резиденцијата на амбасадорот на САД во Македонија

проектирање на хортикултурно уредување, изведба и надзор.

 • Резиденцијата на британскиот амбасадор во Македонија

проектирање на хортикултурно уредување, изведба и надзор.

 • Резиденцијата на холандскиот амбасадор во Македонија

проектирање на хортикултурно уредување, изведба и надзор.

 • Резиденцијата на Неговото Блаженство Архиепископот Стефан Охрид и Македонија во Скопје

проектирање на хортикултурно уредување, изведба и надзор.

 • Резиденцијата на Претседателот на Република Северна Македонија

проектирање на хортикултурно уредување, изведба и надзор.

 • Резиденцијата на бугарскиот амбасадор во Македонија

проектирање на хортикултурно уредување, изведба, надзор и инсталирање на системи за наводнување.

 • Резиденцијата на швајцарскиот амбасадор во Македонија

проектирање на хортикултурно уредување, изведба и надзор.

 • Фиат официјален претставник за Македонија „Automobile SK“

проектирање на хортикултурно уредување, изведба и надзор.

 • Алфа Ромео официјален претставник за Македонија „Automobile SK“

проектирање на хортикултурно уредување, изведба, надзор и инсталирање на системи за наводнување.

 • Ланчија официјален претставник за Македонија „Automobile SK“

проектирање на хортикултурно уредување, изградба, надзор и инсталирање на системи за наводнување.

 • Ланчија официјален претставник за Македонија „Автонова“

проектирање на хортикултурно уредување, изградба, надзор и инсталирање на системи за наводнување.

 • Град Охрид

проектирање на хортикултурно уредување, изведба и надзор

 • Општина Богданци

проектирање на хортикултурно уредување, изведба и надзор

 • Градски плоштад во Свети Николе

проектирање на хортикултурно уредување, изведба, надзор и инсталирање на системи за наводнување

 • Плоштад Филип Втори – Општина Гази Баба

проектирање на хортикултурно уредување и надзор

 • Општина Центар – Скопје

проектирање на хортикултурно уредување, изведба, надзор и инсталирање на системи за наводнување

 • Зелен покрив и зелени sидови на Градскиот трговскиот центар Скопје

проектирање на хортикултурно уредување, изведба, надзор и инсталирање на системи за наводнување

 • „Фламинго“ Казино – Гевгелија

проектирање на хортикултурно уредување, изведба, надзор и инсталирање на системи за наводнување

 • Казино „H.I.T International“ – Дојран

проектирање на хортикултурно уредување, изведба, надзор и инсталирање на системи за наводнување

 • Казино „Епинал“ – Битола

проектирање на хортикултурно уредување, изведба, надзор и инсталирање на системи за наводнување

 • Хотел „Бистра“ – Маврово

проектирање на хортикултурно уредување, изведба и надзор

 • Ресторан „Мулино“ – Скопје

проектирање на хортикултурно уредување, изведба и надзор

 • Пеком – Пехчево

проектирање на хортикултурно уредување, изведба и надзор

 • Мегастор „Супер Тинекс“

проектирање на хортикултурно уредување, изведба, надзор и инсталирање на системи за наводнување

 • Продавница за мебел „Ле Гранд Мејсон“

проектирање на хортикултурно надворешно и внатрешно и изведба

 • Тинекс Мегастор „Зебра“

проектирање на хортикултурно уредување, изведба и надзор

 • Винарија „СТОБИ“

проектирање на хортикултурно уредување, изведба, надзор и инсталирање на системи за наводнување

 • Болница за кардиохирургија „Жан Митрев“ – Скопје

проектирање на хортикултурно уредување, изведба и надзор

 • Општа болница „Ремедика“ – Скопје

проектирање на хортикултурно уредување, изведба и надзор

 • „Македоника“ – Скопје

проектирање на хортикултурно уредување, изведба и надзор

 • „Светиот синод“

проектирање на хортикултурно уредување, изведба и надзор

 • „Црква Свети Климент Охридски“ – Скопје

проектирање на хортикултурно уредување, изведба и надзор

 • „Св. Црква Тројца “- Радовиш

проектирање на хортикултурно уредување и надзор

 • „Арабати Баба Теке“

проектирање на хортикултурно уредување за реконструкција

 • Охридска банка – Централа Скопје

проектирање на хортикултурно уредување, изведба, надзор и инсталирање на системи за наводнување

 • Охридска банка – деловна зграда Охрид

проектирање на хортикултурно уредување и надзор

 • Q.B.E – Македонија

проектирање на хортикултурно уредување и надзор

 • ИК Банка – Централа Скопје

проектирање на хортикултурно уредување изведба и надзор

 • Административна зграда “Mak Steel” – Скопје

изведба на хортикултурно уредување и надзор

 • Административна зграда “Geopreom” – Скопје

проектирање на хортикултурно уредување, изведба, надзор и инсталирање на системи за наводнување

 • Зграда на „Технички Гасови“ – Скопје

изведба на хортикултурно уредување, надзор и инсталирање на системи за наводнување

 • Министерство за екологија и урбанистичко планирање

проектирање на хортикултурно уредување како дел од еколошки проекти

 • Куќа за деца со посебни потреби – Демир Капија

изведба на хортикултурно уредување и надзор

 • Меѓународни училишта „Нова“ – Скопје

проектирање на хортикултурно уредување, изведба и надзор

 • Зграда на администрацијата на бензинската пумпа „Макоил“ – Скопје

изведба на хортикултурно уредување и надзор

 • Сокотаб – Битола

проектирање на хортикултурно уредување, изведба, надзор и инсталирање на системи за наводнување

 • Фероинвест – Скопје

проектирање на хортикултурно уредување и изведба

 • Автопат за граница на Смоквица до Грција

проектирање на хортикултурно уредување, изведба, надзор и инсталирање на системи за наводнување

 • Штип до автопат Миладиновци

проектирање на хортикултурно уредување

 • Новата амбасада на САД во Скопје

надзор на хортикултурно уредување и инсталирање на системи за наводнување 2008-2009 година

 • Новата амбасада на САД во Белград, Србија

проект за системи за наводнување и надзор на хортикултурно уредување 2012-2013 година

 • Новата амбасада на САД во Приштина, Косово

надзор на систем за наводнување и подигнување на тревник 2013 година

 • Новата американска амбасада во Коломбо, Шри Ланка

проектирање на хортикултурно уредување и инсталирање на системи за наводнување 2015 година

 • Новата американска амбасада во Приштина, Косово

надзор на на хортикултурно уредување и инсталирање на системи за наводнување 2016 година

 • Новата американска амбасада во Коломбо, Шри Ланка

проектирање на хортикултурно уредување и инсталирање на системи за наводнување 2015 година

 • Новата американска амбасада во Приштина, Косово

надзор на хортикултурно уредување и инсталирање на системи за наводнување 2016 година

 • Национален автопат Атина – Солун и Атики Одос

проектирање на хортикултурно уредување, проектиран за Florex, Грција.

 • Меѓународниот аеродром во Атина “E. Venizelos”

систем за наводнување проектиран за Florex, Грција.

 • New Apollonian Spring Baths

проектирање на хортикултурно уредување, проектиран за Florex, Грција.

 • Фабрика за делови за наводнување “PALAPLAST” – Синдос, Солун

проектирање на хортикултурно уредување.

 • Атинска концертна сала

проектирање на хортикултурно уредување, проектиран за Florex, Грција.

 • Здравствен дом – Kalyvia, Атики

проектирање на хортикултурно уредување, проектиран за Florex, Грција.

 • Cosmopolis Centre – Маруси, Атина

проектирање на хортикултурно уредување, проектиран за Florex, Грција.

 • Danai House – Халкидики

проектирање на хортикултурно уредување, проектиран за Florex, Грција 

 • Hotel Xenia – Сигру, Атина

проектирање на хортикултурно уредување, проектиран за Florex, Грција

 • Hyatt Regency Private Club – Солун

проектирање на хортикултурно уредување, проектиран за Florex, Грција

 • Porto Sani Resort – Халкидики

проектирање на хортикултурно уредување, проектиран за Florex, Грција

 • Apollonia Centre – Солун

проектирање на хортикултурно уредување, проектиран за Florex, Грција 

 • Porto Centre – Солун

проектирање на хортикултурно уредување, проектиран за Florex и надзор

 • Water land Water Park – Солун

проектирање на хортикултурно уредување, проектиран за Florex, Грција

 • Гарден центар “Florex“ – Солун

проектирање на хортикултурно уредување на Гарден центарот и надзор

 • Old House Themistokli – Корча

проектирање на хортикултурно уредување, изведба и градежни активности

 • Villa Complex by the Adriatic Coast – Каваја, Драч

проектирање на хортикултурно уредување

 • Плоштад Прато – Прато, Фиренца

проектирање на хортикултурно уредување

 • Приштина Мол - Косово

Хортикултурно проектирање и уредување

 • Воен камп “Bond steel“ – Косово

проектирање на хортикултурно уредување и надзор

 • Судот во Приштина

проектирање на хортикултурно уредување за кровна градина и проектирање на хортикултурно уредување

 • Albi Commerce, Humolli Houses – Косово

проектирање на хортикултурно уредување, градежни активности и надзор

 • Балкан Петрол – Косово

проектирање на хортикултурно уредување и надзор