Macedonian  Albanian              Instagram  Facebook  Directions

Авто салони

  • Фиат официјален претставник за Македонија „Automobile SK“

проектирање на хортикултурно уредување, изведба и надзор.

  • Алфа Ромео официјален претставник за Македонија „Automobile SK“

проектирање на хортикултурно уредување, изведба, надзор и инсталирање на системи за наводнување.

  • Ланчија официјален претставник за Македонија „Automobile SK“

проектирање на хортикултурно уредување, изградба, надзор и инсталирање на системи за наводнување.

  • Ланчија официјален претставник за Македонија „Автонова“

проектирање на хортикултурно уредување, изградба, надзор и инсталирање на системи за наводнување.