Macedonian  Albanian              Instagram  Facebook  Directions

Проекти во Регион

 • Национален автопат Атина – Солун и Атики Одос

проектирање на хортикултурно уредување, проектиран за Florex, Грција.

 • Меѓународниот аеродром во Атина “E. Venizelos”

систем за наводнување проектиран за Florex, Грција.

 • New Apollonian Spring Baths

проектирање на хортикултурно уредување, проектиран за Florex, Грција.

 • Фабрика за делови за наводнување “PALAPLAST” – Синдос, Солун

проектирање на хортикултурно уредување.

 • Атинска концертна сала

проектирање на хортикултурно уредување, проектиран за Florex, Грција.

 • Здравствен дом – Kalyvia, Атики

проектирање на хортикултурно уредување, проектиран за Florex, Грција.

 • Cosmopolis Centre – Маруси, Атина

проектирање на хортикултурно уредување, проектиран за Florex, Грција.

 • Danai House – Халкидики

проектирање на хортикултурно уредување, проектиран за Florex, Грција 

 • Hotel Xenia – Сигру, Атина

проектирање на хортикултурно уредување, проектиран за Florex, Грција

 • Hyatt Regency Private Club – Солун

проектирање на хортикултурно уредување, проектиран за Florex, Грција

 • Porto Sani Resort – Халкидики

проектирање на хортикултурно уредување, проектиран за Florex, Грција

 • Apollonia Centre – Солун

проектирање на хортикултурно уредување, проектиран за Florex, Грција 

 • Porto Centre – Солун

проектирање на хортикултурно уредување, проектиран за Florex и надзор

 • Water land Water Park – Солун

проектирање на хортикултурно уредување, проектиран за Florex, Грција

 • Гарден центар “Florex“ – Солун

проектирање на хортикултурно уредување на Гарден центарот и надзор

 • Old House Themistokli – Корча

проектирање на хортикултурно уредување, изведба и градежни активности

 • Villa Complex by the Adriatic Coast – Каваја, Драч

проектирање на хортикултурно уредување

 • Плоштад Прато – Прато, Фиренца

проектирање на хортикултурно уредување

 • Приштина Мол - Косово

Хортикултурно проектирање и уредување

 • Воен камп “Bond steel“ – Косово

проектирање на хортикултурно уредување и надзор

 • Судот во Приштина

проектирање на хортикултурно уредување за кровна градина и проектирање на хортикултурно уредување

 • Albi Commerce, Humolli Houses – Косово

проектирање на хортикултурно уредување, градежни активности и надзор

 • Балкан Петрол – Косово

проектирање на хортикултурно уредување и надзор