Macedonian  Albanian              Instagram  Facebook  Directions

Проекти во Македонија

 • Auto dealer showroom grounds

  • Fiat official representative for Macedonia „Automobile SK“

  landscape design, construction and supervision .

  • Alfa Romeo official representative for Macedonia „Automobile SK“

  landscape design, construction landscaping, supervision and irrigation project .

  • Lancia official representative for Macedonia „Automobile SK“

  landscape design, construction landscaping, supervision and irrigation project.

  Англиски
 • Станбени комплекси

  • Станбен комплекс „Св. Јован“ - Злокуќани 

  проектирање на хортикултурно уредување, изведба и надзор.

  • Панорама Резиденс - Скопје, Македонија

  проектирање на хортикултурно уредување, изведба, надзор и инсталирање на системи за наводнување.

  Македонски
 • Резиденции

  • Резиденцијата на амбасадорот на САД во Македонија

  проектирање на хортикултурно уредување, изведба и надзор.

  • Резиденцијата на британскиот амбасадор во Македонија

  проектирање на хортикултурно уредување, изведба и надзор.

  • Резиденцијата на холандскиот амбасадор во Македонија

  проектирање на хортикултурно уредување, изведба и надзор.

  Македонски
 • Авто салони

  • Фиат официјален претставник за Македонија „Automobile SK“

  проектирање на хортикултурно уредување, изведба и надзор.

  • Алфа Ромео официјален претставник за Македонија „Automobile SK“

  проектирање на хортикултурно уредување, изведба, надзор и инсталирање на системи за наводнување.

  • Ланчија официјален претставник за Македонија „Automobile SK“

  проектирање на хортикултурно уредување, изградба, надзор и инсталирање на системи за наводнување.

  Македонски
 • Општини

  • Град Охрид

  проектирање на хортикултурно уредување, изведба и надзор

  • Општина Богданци

  проектирање на хортикултурно уредување, изведба и надзор

  Македонски
 • Казина

  • „Фламинго“ Казино – Гевгелија

  проектирање на хортикултурно уредување, изведба, надзор и инсталирање на системи за наводнување

  • Казино „H.I.T International“ – Дојран

  проектирање на хортикултурно уредување, изведба, надзор и инсталирање на системи за наводнување

  Македонски
 • Хотели, ресторани и продавници

  • Хотел „Бистра“ – Маврово

  проектирање на хортикултурно уредување, изведба и надзор

  • Ресторан „Мулино“ – Скопје

  проектирање на хортикултурно уредување, изведба и надзор

  Македонски

Страници