Macedonian  Albanian              Instagram  Facebook  Directions

A mega project Prishtina Mall

Уште еден успешно завршен мега проект од тимот на Хорти Експерт МК. Хортикултурно проектирање и уредување на Prishtina Mall. Започнуваме со видео од внатрешноста која е збогатена со преку 5.000 садници од различни видови умешно испроектирани и вклопени. Уживајте
Во наредниот период продолжуваме со повеќе содржини од Prishtina Mall.